Kom meehelpen bij WikiHouseNL in Almere en luister naar Alastair Parvin

Wij verwelkomen graag een aantal helpers om op woensdag 6 juli om 11.00 uur een WikiHouse model op te bouwen in de schouwburg van Almere (info zie onderaan). WikiHouse als concept en beweging wordt daar ‘s middags gepresenteerd door Alastair Parvin, de oprichter.

Wij zijn dan bij het symposium Bouw Betaalbaar Anders, over nieuwe vormen van bouwen en wonen. Hoe komen wij van innovaties en experimenten tot een nieuwe bouwstroom. Tevens is er de prijsuitreiking van de prijsvraag ‘Bevrijd Wonen, Jouw Tiny House in Almere’. Zie verder hier.

WikiHouse heeft met de Tiny Housing movement gemeen dat het gaat om zelfbouw, betaalbaar, bottom-up, vrijheid, experimenteel, non-traditioneel, mogelijk off-grid, mogelijk tijdelijk. Alastair Parvin zal de kern en de waarde van WikiHouse vertellen en spreken over al deze thema’s.

model_Ambacht-21_1-7-2016

Als je in de gelegenheid bent om woensdag mee te bouwen neem dan s.v.p. contact op (WikiHouseNL@gmail.com), of gebruik het contactformulier, ook voor de verdere details. Het model van het Ambacht21 festival wordt op het podium van de grote zaal neergezet.

De schouwburg van Almere heet KAF [Kunstlinie Almere Flevoland], adres is: Esplanade 10, prachtig theatergebouw aan het Weerwater. Zie verder hier.