hollandwikihouse weer in de lucht

Na enkele weken uit de lucht zijn wij weer online.

Wij zijn ook binnenkort weer actief en present, in Almere. Op woensdag 6 juli nemen wij deel aan het symposium Bouw Betaalbaar Anders.

BouwExpo_TinyHousing_Symposium_Almere

Ter gelegenheid van de prijsuitreiking van de prijsvraag BouwExpo Tiny Housing is er een interactief symposium over kansen, mogelijkheden en moeilijkheden van en voor woonpioniers. Spreker is Alastair Parvin, oprichter van WikiHouse, uit Londen. WikiHouseNL is (ter kennismaking) present met een demo-model van een WikiHouse en voor informatie en discussie. Voor Almere zijn er plannen (in samenwerking met Woningbouwatelier).

Je kunt je aanmelden voor het symposium, hier bij BouwExpo Tiny Housing.

Lees hier meer over het symposium, ontvangst vanaf 14.00 uur.