MAGNEET staat op de Architectuurweek Leiden

WikiHouseNL is één van de deelnemers van MAGNEET, een gloednieuw platform voor open werkplaatsen met alle soorten gereedschap. Van laserfrasen en 3d-printen tot de meer traditionele vormen.
Als aftrap van dit samenwerkingsverband staat Magneet in de Architectuurweek Leiden (18-24/04) zondag 24 april van 12.00 tot 17.00 uur op het Stadhuisplein met 200 kubussen!

architectuurweek_leiden_magneet

Want samen bouwen, zelf ontwerpen en zelf maken is de kern van Magneet. Alastair Parvin, oprichter WikiHouse zegt immers: “het grootste 21e eeuwse project is de democratisering van productie”.

MAGNEET is een samenwerking van verschillende organisaties in Leiden op het gebied van maken, ontwerpen, ontwikkelen, onderwijs en architectuur. Streven is het creëren van een netwerk aan werkplaatsen waar iedereen zijn eigen ding kan maken, waar begeleiding is bij gebruik van materialen en technieken, waar kennisoverdracht is door bijvoorbeeld workshops, met vrije inloop, lage kosten, en aanbod voor alle leeftijden, amateur, professional of student.

kubussen_magneet

Kom zondag 24 april kijken, meebouwen enz. (Stadhuisplein Leiden). Laat je inspireren en informeren over MAGNEET. Alle informatie over Architectuurweek Leiden 2016, zie hier: AWL 2016

magneet_kubus