Het WikiHouse in Rotterdam wordt 24 september geopend

In samenwerking met ICDuBo, RDMMakerspace en Coillte Smartply is het nieuwe WikiHouse gerealiseerd. Op donderdagmiddag 24 september wordt de WikiTower geopend. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Vanaf 15.00 uur is er inloop en om 16.00 uur vindt de opening plaats.

finished_WikiTower_project_2015

Het WikiHouse is ongetwijfeld het meest spectaculaire object van alle projecten en opstellingen van het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam. Zie ook de aankondiging bij ICDuBo. Er worden korte presentaties gegevens door de deelnemende partijen en toelichtingen bij het WikiHouse. Uiteraard kan men in de WikiTower via de trap naar de verdieping en de constructie van dichtbij bekijken.

binnenkant_demonstrattieproject_WikiHouseNL_2015

We verzoeken belangstellende zich vooraf aan te melden bij ICDuBo: info@icdubo.nl Locatie: Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen, RDM Campus (haven), Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam

stairs_in_curved_part_of_WikiHouse_Rotterdam_2015