#WikiTower: hoogste punt bereikt, verdiepingsvloer gereed

Hoogste punt WikiTower bereikt verdiepingsvloer gereed
Het gaat goed met de bouw van het nieuwe WikiHouse. Aan het eind van de werkdag bij het Innovatiecentrum in Rotterdam staat het nieuwste wikihuis er goed bij. De verdiepingsvloer is reeds bruikbaar. Vandaar af werken we verder omhoog, richting dak. procuctieve werkdag WikiHouseNL in Rotterdam
De constructie zit goed in elkaar en we kunnen de vloer op 3,2 meter hoog goed gebruiken om de bovenbouw te monteren. Op deze hoogte werken was voorzien in ons montageschema, maar dit paviljoen voeren we nu voor het eerst uit dus dit is wel een nieuwe ervaring. De hoogste vloer/dak zit op 6,14 meter. Voor alle delen die hoog zitten maken we gebruik van een steiger die tot een werkhoogte van 6 meter kan reiken.
WikiHouseNL aan het werk  bij ICDuBo