Voorbereidingen opbouw ICDuBo-paviljoen

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van de opbouw van het nieuwe paviljoen voor ICDuBo. Bij de opening van het Innovatie Centrum was WikiHouseNL present met het eerste deel van de constructie. Op maandag 11 mei was in ieder geval te zien hoe de OSB stukken er uitzien en hoe het montageprincipe in elkaar steekt.

WikiHouseNL bij de opening van ICDuBo in Rotterdam

De stukken komen uit OSB plaatmateriaal, dat zich anders gedraagt dan multiplex, maar net zo goed op maat gemaakt kan worden en dat dan strakke onderdelen vormt. We hopen binnenkort de opbouw te kunnen voortzetten.

Peter test een wandstuk van de eerste montageset

Peter Veldmans test een wandplaat van de eerste montageset die door RDM-Makerspace in elkaar is gezet.

de stukken worden uit OSB plaatmateriaal gehaald

Alle onderdelen zijn inmiddels gefreesd. Bij RDM Makerspace wordt door Leon Spikker gewerkt aan het passend maken van alle stukken. Hieronder zie je de stapel ringstukken die de trapsectie van het paviljoen gaan vormen.

de ringstukken voor de trap van het icdubo paviljoen