Bouw bij Innovatiecentrum, oproep meebouwen

WikiHouseNL bouwt verder aan paviljoen voor ICDuBo

WikiHouseNL bouwt verder aan het paviljoen bij ICDuBo. Contouren van de verdieping komen in zicht. Komende weken bouwen we verder. Wie wil ons hierbij komen helpen? Wie is beschikbaar in de periode van donderdag 11 t/m woensdag 17 juni (behalve dinsdag). In het bouwschema zoeken we met name voor vrijdag en zaterdag nog hulp en assistentie. Meld je belangstelling of beschikbaarheid via WikiHouseNL@gmail.com of via het contactformulier.

WikiHouse paviljoen bij ICDuBo verdieping komt in zicht

Het bouwen is geheel handwerk, alle onderdelen zijn van hout. Voor de montage zijn geen schroeven nodig. Zo nodig worden stukken ter plaatse pas gemaakt. Voor het werken op hoogte wordt gebruikt gemaakt van een grote steiger.