Opbouw paviljoen WikiTower uitgesteld

SONY DSC
Het opbouwen van het demo-paviljoen bij ICDuBo in Rotterdam kan nog niet echt van start vanwege technische problemen met het freeswerk van de OSB-platen. Daarom wordt de montage met één à twee weken uitgesteld. Het materiaal, de houten stukken, moet echt goed zijn (maatvoering) en helemaal compleet. Bij de montage komt het er op aan dat alles goed past en er zonder onderbreken doorgewerkt kan worden. We hebben daar in ieder geval nu een steiger voor staan van meer dan 6 meter hoog.
gefreesde stukken voor de WikiTower
Het materiaal wordt de komende weken compleet gemaakt en van alle stukken worden de maten gecontroleerd en met een frees bijgewerkt. Het OSB materiaal (Smartply van Coillte Panel Products) is een mooie strakke en vrij harde plaat, die wel precies op maat gefreesd moet zijn.

Bekijk op deze pagina de video van het beoogde opbouwproces.