Robot freest stukken voor ICDuBo paviljoen

robot freesr stukken voor WikiHouseNL
De industierobot van Studio Rap freest voor RDM Makerspace de stukken voor WikiHouseNL waarmee vanaf 30 maart een paviljoen wordt gebouwd in de exporuimte van ICDuBo in Rotterdam.

Het paviljoen is een hoog object met een trap en een verdieping en is een samenwerking tussen WikiHouseNL, ICDuBo (Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam), RDM Makerspace en Coillte Panel Products (levert Smartply, een osb-plaat).
paviljoen_voor_ICDuBo_Rotterdam

Het paviljoen wordt vanaf volgende week opgebouwd en in april opgeleverd. In de constructie zitten een aantal nieuwe elementen en het is zeker aan de ronde kant van het bouwwerk ingenieus en spannend samengesteld. In de loop van de komende weken zullen we de montage volgen.