Nog drie dagen te bezoeken: WikiHouse bekijken (en kopen?)

WikiHouseNL_op_de_beurs_WeekvandeBouw

Kom woensdag, donderdag of vrijdag naar Utrecht. In de Jaarbeurs Hal 4 staat WikiHouseNL met meerdere objecten. Uiteraard het grote WikiHouse model in multiplex, geheel met de hand gemonteerd in enkele dagen. Informeer u over het concept, de bouwmethode en de ontwerpfilosofie.

Ook donderdagavond open. Zie hier alle informatie en details van de beurs.

Er is ook divers meubilair te zien, ontworpen en gemaakt volgende dezelfde (open source) filosofie. Tevens tonen wij een aantal verwante (internationale) projecten waarin hout, modulair bouwen en lokale montage centraal staan.

WikiHouseNL_beursaanbieding_House_for_Sale

Wij willen aan het einde van de beurs afscheid nemen van dit huis/model. Wij nodigen belangstellenden uit een bod te doen op dit WikiHouse zoals het er staat en het direct van de beurs mee te nemen. Wij hebben reeds een aantal opties. Er zijn verschillende toepassingsmogelijkheden denkbaar.

expo_beurs_Gevel2015_WikiHouseNL

WikiHouse_nieuwste_toepassingen