Laatste dag op de beurs (vrijdag 13/02)

belangstelling_studenten_WikiHouseNL_Gevel2015Er is steeds veel belangstelling. Zien hoe een WikiHouse in elkaar steekt. Met elkaar praten over de mogelijkheden.

In Cobouw stond maandag een leuk artikel van Ad Tissink. Hij heeft een dagje meegeholpen met de opbouw en was erg enthousiast over de werkwijze want het opbouwen van dit WikiHouse is niet ingewikkeld en er is geen speciale kennis voor nodig. Vooral een goede hamer en soms even doorzetten als het niet in één keer past.

artikel_in_Cobouw_maandag_9_feb_2015

Maar alle stukken zijn prefect vormgegeven en de montage is geheel voorbereid. Opvallend is altijd weer te merken hoe stevig het huis staat. Door de zeer nauwkeurige passing klemt alles zodanig dat in alle richtingen het WikiHouse stijf en stabiel is, ook zonder voor- en achtergevel en met alle openingen.

gesprekken_bij_WikiHouseNL_beurs_Gevel2015

Vandaag nog tot half zes te bezichtigen. Het WikiHouse gaat direct na de beurs naar een andere locatie met een andere bestemming.

kijken_luisteren_praten_bij_WikiHouseNL