WikiHouseNL ook dit jaar op (bouw)beurs/Gevel2015

WikiHouseNL op beurs Gevel2015Van 9 februari tot en met 13 februari staat WikiHouseNL weer op de beurs. Deze keer heet het ‘Week van de Bouw’, en wij staan in Hal 4 bij Gevel2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wij gaan het houten huis van vorig jaar nog éen keer opbouwen. Plan is het nu te voorzien van een houten kozijn, een houten dakraam en andere elementen. Ook zijn we van plan nieuwe projecten, meubilair en andere plannen of ideeën (van studenten) te laten zien. Een idee is het huis aan het einde van de beurs bij opbod te verkopen.

Wij zijn nog op zoek naar opbouwers/helpers en actieve deelnemers om de stand in te richten (van 4 t/m 12 februari). Als je een aantal uren of een dagdeel beschikbaar bent houden wij ons zeer aanbevolen. Er kan elke dag, tot en met zaterdag, tot 22.00 uur gewerkt worden (zondag tot 15.00 uur).

Meld je aan of neem contact met ons op. Tot ziens op de beurs !