WikiHouseNL gaat weer aan de weg timmeren

SONY DSC

Het WikiHouse, gemaakt januari dit jaar, wordt weer in zijn geheel opgebouwd en zal (voor een tijd) een plek krijgen naast het architectuurcentrum in Leiden (RAP, Meelfabriek-terrein, Oosterkerkstraat 18). Vanaf de Dag van de Architectuur (zaterdag 21 juni) moet het dan weer live te bekijken zijn. Voor de week ervoor, met name (voorlopig) donderdag 19 juni, zijn enthousiastelingen welkom om zelf mee te bouwen en het systeem te monteren. Reageer via ‘Contact’.

Mogelijk dat we in het weekend daar voor (14-15 juni) alle multiplex onderdelen in de beits gaan zetten. We zijn daarover in overleg met een verffabriek van duurzame verfproducten. Ook daarbij kunnen we hulp gebruiken. We berichten daar nader over.

Over het programma van de Dag van de Architectuur, kijk hier, (vanaf 11.00 uur). We berichten hier ook nader over.