GEVEL 2014

VNU Exhibitions, de organisator van GEVEL 2014, heeft WikiHouseNL gevraagd te willen deelnemen aan de beurs. De beurs is van 22 t/m 24 januari 2014 in de Ahoy, Rotterdam. VNU sponsort ons met een fantastische plek op de beursvloer! In samenwerking met VNU benaderen wij potentiële sponsoren voor het te bouwen WikiHouse op GEVEL 2014. Per moduul van de constructie wordt het huisje gesponsord, waar de bedrijven weer een eigen gevelbekleding op mogen demonstreren. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het bijdraagt aan de zelfbouwontwikkeling. Daarnaast krijgen de sponsoren hier natuurlijk extra exposure voor terug. Wilt u hier meer over weten, hoe het werkt en meedoen? Zie voor meer info de leaflet.

Inmiddels hebben wij een aantal bedrijven die serieus geïnteresseerd zijn te sponsoren. Wilt u ook meedoen of weet u misschien nog een bedrijf dat mogelijk iets wil bijdragen, laat het ons weten!

Vincent Muller

vincent@ontwerpburomuller.nl / 06 164 22 514

WikiHouseNL_web2

Het concept van WikiHouseNL voor GEVEL 2014